Pod pojmem vegetariánská strava rozumíme většinou stravu bezmasou. U některých forem vegetariánství však nejsou povoleny ani ryby, vejce a mléko (tzv. veganství).
Komentáře k článku | vložit komentář
přispěji svým názorem.já osobně vegetariánka nejsem,ale ostatním jejich postoj nevymlouvám.Ovšem jen dospělým!Myslím,že i maso hraje v jídelníčku svou nezastupitelnou roli.Pokud chcete mít potomka vegetariána,nechala bych to na jeho rozhodnutí,až bude mít z toho rozum.Každopádně,nejlépe a odborně vše vysvětlí pediatr.
Dobrý den, já jsem kdysi vyzkoušela chlorellu a u té jsme zůstali ted už
jí bereme celá rodinka a dokonce i malej jí baští a také je vhodna pro
těhotné a kojící maminky takže super i pro seniory,takže vlastně pro
všechny generace Tyto látky rovnež pomáhájí při autoimunitních
onemocněních jako je revmatoidní artritida, lupus, roztroušená sklerosa
apod., rakovině, ale i při kožních onemocněních typu lupenky, dále
ekzémy, záněty či při alergických onemocněních.pomáhá z těla odstranovat
těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou
zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu
prospěšných lactobacilů a bifidobakterií,podporuje zdravou
krvetvorbu,zvyšuje hladinu hemoglinu,podporuje kožní metabolismus,hojení
ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým
onemocněním,podporuje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá
celkové regeneraci organismu,zvyšuje energii a vitalitu a další a další
věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a
jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál
více se dozvíte zde jsou tam supr články chlorellamrmia.blogspot.com
možná nebude mít šanci, protože bude už tak zatoxikované, že jeho organizmus nerozezná pozitivní od negativního vlivu. Třeba jako když někdo solí syrová rajčata pak ani netuší jakou mají chuť. Dnes už se hodně mluví o tom, že živočišné bílkoviny jsou spíše problém než užitek i v odborných kruzích a WHO snížila doporučenou dávku živ. bílkovin na polovinu(zatím). Proč asi? Proč tedy jíme maso? Z jednoduchého důvodu, naučili nás to naši předkové, rozhodně ne proto, že to potřebuje náš organizmus.A už vůbec ne v takovém množství v jakém si ho běžně lidé dopřávají.